Декември Состанок Агенда — Во Youngstown!

Brownies
Понеделник, 10 декември
6:30 — 8:00 часот
Youngstown културен уметности Центар, Соба 106

Ние ќе се зборува за канабис - медицинска марихуана стационарните прописи да биде попрецизно. Град Councilmember Ник Licata и претседателот на Советот на Сели Кларк ќе биде тука за да се слуша заедница влез и да одговори на прашања во врска со предложената легислатива. Еве еден информативни линк за предложените прописи, кое место ограничувања за големината и локацијата на стационари, меѓу другото.

Исто така, на агендата, ние ќе добие шанса да се сретнат новиот директор на Youngstown културни уметност центар и се вклучат во некои водени "година зад, Година пред "разговорот за можностите и предизвиците на Северна Delridge соседството. Таму ќе биде Големата книга и леплива точки!

Тоа е посебна свечена крајот на годината состанок, па третира се дадени (и вие сте добредојдени да се донесе омилен празник стрина). Ние сме добредојде на нов извршен совет и им се заблагодари на заминување извршен совет (иако вистината може да се изјави, постојат неколку луѓе останатите за втор мандат). Се надевам дека ќе дојде да го прослават со нас! Видите целосна агенда тука.

Можете да оставите одговор, или trackback од вашиот сопствен сајт.

2 Одговори на “Декември Состанок Агенда — Во Youngstown!”

  1. [...] Културни уметност центар (4408 Delridge начин Исток) – НЕ вообичаените на групата локација. Агендата вклучува не само Youngstown новиот менаџмент, но исто така на Градскиот совет е предложен [...]

  2. [...] Културни уметност центар (4408 Delridge начин Исток) – НЕ вообичаените на групата локација. Агендата вклучува не само Youngstown новиот менаџмент, но исто така на Градскиот совет е предложен [...]

Остави Одговори

Напојува со WordPress | Дизајнирано од: Најдобрите SUV | Благодарение на Тојота теренец, Форд SUV и Најдобар камион