IMG_9592

North Delridge Pranvera Clean

Ju lutemi të bashkohet me NDNC për vit “Pastrimi Pranvera” e lagjen tuaj Delridge Veriut në Prill 26 nga 10 – mesditë.

Vullnetarët do të takohen në Qendrën Komunitare Delridge, 4501 Delridge Way SW, dhe të thyer në grupe nga atje.

Çanta, vjelësit, dhe pijet freskuese do të ofrohen. Të gjithë ju duhet të bëni është të tregojë deri në rroba të rehatshme!

Nëse keni ndonjë pyetje dhe / ose komente, ju lutem kontaktoni Lisa Taylor Whitley (lisataylorwhitley@gmail.com).

Ne shpresojmë për të parë ju atje!

Ekspertët WordPress?

I am having issues with our website’s plugins. Is anyone out there an expert on what would cause a white screen on the Plugin.php page? In the mean time, I might as well update the website so stand by for a little bit of web maintenance issues over the next couple days. Sorry for any inconvenience.

Juneau staircase

Mars Takimi Shënime

At NDNC’s March monthly meeting, Giulia Pasciuto, a researcher working on a project studying low-income women’s access to healthy food in Delridge, presented her findings. Her project was sponsored by City of Seattle Councilmember Mike O’Brien and the Seattle Women’s Commission and was instigated by a Delridge-area woman who complained to the Commission about how hard it is to use WIC benefits on healthy food. Lexo më shumë »

diversity-c

Seattle’s Most Diverse Neighborhood

The Seattle Times recently ran an article about diversity in Seattle which identified the most diverse block group in the City as one in southern North Delridge.

The article identifies the exact location as just east of the High Point development. “This small area is 29% white, 26% black, 21% Asian, 16% Hispanic, dhe 8% other.

picofleaves

Ndihmë cleanup rrugën biçikletë / këmbësorë në afërsi të urës West Seattle

Please help us clean the bike/pedestrian path across the street from the Skylark cafe this Sunday, November 17th, 10:00-12:00.

We will meet at the Skylark cafe (3803 Delridge Way SW) where bags and gloves will be provided but ask that you bring safety cones and/or rakes if you have them.

Fallen leaves at this time of year can make bike/pedestrian paths slippery and clog up storm drains. Even if you are unable to join us this Sunday, please clean the sidewalks and storm drains around your home if you’re able. All of us working together can make a visible difference in our neighborhood!

 

desc-2

Cottage Grove Commons

Per me kërkesë të komunitetit, DESC ka rënë dakord për të ndërrojë emrin e ndërtesës së re të COTTAGE GROVE Commons.

http://westseattleblog.com/2013/11/whats-in-a-name-one-word-added-for-desc-in-delridge/

Falë Kirsten Smith, Tanya Baer dhe Dorsol Impiante për të punuar me desc në këtë çështje.

Image courtesy of Holli Margell with the Poor Seattle Shines Project

Procesverbalet nëntor

Njoftime
Lisa is working to set up a clean up this weekend and solicited ideas for locations. U kërkua që ne shikojmë në gjethe mbi kullon për të ndihmuar në zbutjen përmbytjeve poshtë lumë. Lisa do të email listë të shërbejë me detaje të pastruar shpejti.
Patrick dhe Tanya duke planifikuar palën tjetër solsticit muajin e ardhshëm. They will announce time and location details soon.
The next WS Greenway project on 21st is beginning thier outreach with a meeting next Tuesday for community input (see post for details). Drainage is one of the big issues and our neighbors may want to voice their opinion now. What happens up on the hill has a BIG affect for those of us in the valley.
Image from Flickr user orcmid; Creative Commons License

Highland Park Greenway Projekti Takimet

Kam marrë një mesazh nga Departamenti i Fqinjët në lidhje me një takim për projektin Greenway të propozuar në 21 që do të lidhë qendrën e Bardhë për të Delridge dhe më pas në qendër të qytetit. Nëse jeni të interesuar në të dhëna për këtë projekt, ju lutem të shënojë kalendarët tuaj për një takim në nëntor 19. Details are on our event calendar (http://www.ndnc.org/ai1ec_event/delridgehighland-park-neighborhood-safety-improvements/?instance_id=1792)

 

Little Workers

Tetor Agjenda Mbledhja (në Youngstown)

The theme for this month’s meeting is Doing Good in the ‘Hood with ample opportunities to get involved and hear about your visionary neighbors hard at work. Hold on to your hats because there is a lot going on!

E hënë, Tetor 14, 2013, në 6:30PD Dhomë 103 në Youngstown Kulturore Qendra e Arteve

Want to get involved with the council? We will be taking nominations for leadership positionsvoting in November!

We will hear from the Little Red Hen Project about their amazing urban gardening and education underway with teens at the Delridge Community Center (and many more plans to expand). We will hear from Holli with an i Photography about a visionary photography project to capture beautiful places and people doing good work in Delridge and other neighborhoods.

Mary Fleck with the West Seattle Green Spaces Coalition will present about the plan to request a neighborhood engagement process for the City Light surplus properties that are coming up for sale. We will vote on approval of a support letter for this coalition.

We will have an update about the West Seattle Transportation Coalition, with an opportunity to vote to approve endorsement of this coalition.

Shiko full agenda for more! Shpresoj që të shoh ty nuk ka.

 

Cider PressbyHolliwithani31

Press Delridge musht Koha!

Ngjarja vjetore ynë për shtyp është një mënyrë zbavitëse për të marrë të dini fqinjët tuaj dhe të përdorin deri ndonjë mollë ose dardha rritje në lagjen tuaj.

Detalet: Shtator 29th, 1-4Delridge pm @ P-Patch, 5078 25th Ave (between Delridge and 25th by the Pentecostal Church)

Çfarë duhet të sjellë: Mollë Your Own lara, and containers

RAIN OR SHINE!

Lexo më shumë »

Mundësuar nga: WordPress | Projektuar nga: SUV më e mirë | Në sajë të Toyota SUV, Ford SUV dhe Kamion mirë