Delridge Fall pastër

Del Fall Clean 2012

Një falenderim të përzemërta për të ekuipazhit të vogël, por efektive të cilët treguan deri në këtë mëngjes të bukur për të pastruar Way Delridge! Fqinjët Kjo është si ju të cilët bëjnë Veriut Delridge lagje e madhe se ajo është!

Dhe për ata prej jush që dëshiron të bashkohet me ne sot, por ishin në gjendje të, ka ups shumë të pastër që do të vijnë kështu që nuk ka ende kohë për të marrë pjesë në marrjen e lagjen tuaj më të mirë!

Në ndërkohë, ju mund të ndihmoni nga pastrimi plehra dhe stuhi kleringu kullon rreth shtëpisë tuaj.

Ju mund të lërë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqja e juaj.

Lini një Përgjigju

Mundësuar nga: WordPress | Projektuar nga: SUV më e mirë | Në sajë të Toyota SUV, Ford SUV dhe Kamion mirë