Një Shën Valentinit Delridge

delridge valentine

Në mbledhjen e së hënës NDNC, ne e bëmë një projekt të shpejtë ideve të artit për të krijuar një Shën Valentinit me gjërat që ne duam për Delridge. Kjo është një listë goxha i zoti. Përveç hapësirave pabesueshëm natyrore, Organizatat, Bizneset, dhe aktivitetet, ka pasur disa gjëra me të vërtetë quirky: njerëz të vërtetë, shërbimi të besueshëm të energjisë, lule në qarqet e trafikut, oborre lloji tjetër, dhe kopshtarisë guerile të emërojë një të pakta.

Në fillim të takimit, ne hap me të gjithë duke i dhënë një përgjigje për pyetjen: “Çfarë është një gjë në lidhje me Delridge që e bën atë të ndryshme nga lagjet e tjera?” Këtu është një listë of what people said:

 • most greenspace per capita in Seattle
 • Longfellow Creek
 • low number of snobby people
 • first tool library in the city
 • incredible activism and neighbor involvement
 • close to downtown, but still access to nature trails
 • solstice parade
 • more diversity
 • number of neighbors who take action (and don’t just complain)
 • Youngstown
 • dhe “Delridge Movewhich is the practice of using the center turn lane for passing

Lots of great discussion and energy for the coming year, with a focus on supporting small gatherings and smaller neighborhood groups.

Ju mund të lërë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqja e juaj.

Lini një Përgjigju

Mundësuar nga: WordPress | Projektuar nga: SUV më e mirë | Në sajë të Toyota SUV, Ford SUV dhe Kamion mirë